Vraag: wil je een recensie schrijven over jouw ervaring met mij?

Hieronder lees je de antwoorden.

Op 13 september 2022 bij 21:44:14, Alexandra schreef:

Hi Kirsten,

Hoop dat alles goed met je gaat. 
Was even aan het reflecteren en bedacht me dat ik je alsnog even extra wilde bedanken voor je begeleiding, steun en vertrouwen van nu 2(?) jaar geleden. Mijn werksituatie toen liet absoluut te wensen over, zoals je misschien nog weet. Mede ook door een bepaalde zin die jij toen noemde, vielen mij, na jaren eindelijk pas echt de schellen van mijn ogen. Een zin die alles omvatte en meer details niet nodig maakt. Ook jouw onverbloemde taal en gesprekken met mij en op het werk gaven mij de nodige kracht en zelfvertrouwen om door te zetten. Het heeft, dit jaar,  geresulteerd in een mooie, fijne en goede nieuwe baan!
Nogmaals dank, succes met je mooie werk en wellicht eens tot ziens in Brielle.
Alexandra

Administratief medewerkster

Via deze weg wil ik je heel graag bedanken voor de hulp die ik de laatste maanden van je heb gekregen tijdens mijn “mindere fase”. Je was tijdens deze fase een van de spillen in het web en ik heb enorm veel aan je hulp gehad!
De manier waarop je de coaching gesprekken deed was erg fijn. Je bent niet alleen professioneel maar zeker ook spontaan, betrokken, oprecht geïnteresseerd in de mens die voor je zit en heel laagdrempelig in de omgang. Ik voelde me bij je erg op mijn gemak en mede door jouw aanpak ben ik naar mijn idee weer snel degene geworden die ik altijd was. En dat is een heerlijk gevoel!!!
Oswin

Medewerker Veiligheidsregio

Ik kwam bij Kirsten omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ook op mijn werk had ik het idee dat ik niet verder kwam.Dus ik wilde wel ‘iets’ maar wist niet goed wat. Kirsten heeft ‘die grijze massa’ in beweging gebracht. Ik heb geleerd dat ik veel meer op mij zelf mag vertrouwen en dat ik het best kan! Ik ben in beweging gekomen en heb ook op mijn werk stappen gezet en aangegeven dat ik iets anders wil gaan doen.
Ik heb ontdekt wat mijn kwaliteiten zijn, hoe ik die in kan zetten en wat ik daar mee kan doen.
Kortom: ik heb een doel en dat ga ik halen!

Marja

administratief medewerkster

Voor de medewerkers van de thuiszorg heb ik Kirsten gevraagd om twee inspirerende bijeenkomsten te verzorgen. Het werd een mix van lezing en workshop rondom het thema

Ruimte voor jou! Ben jij de hoofdrolspeler in jouw leven?

Wij vragen van onze medewerkers dagelijks aanpassingsvermogen, omgaan met werkdruk, flexibiliteit en veel veranderingsbereidheid. Het is dan ook belangrijk dat zij daarin keuzes maken en zichzelf niet kwijt raken.

Kisten neemt je mee in haar persoonlijke  verhaal, ze inspireert, deelt praktische tips en laat je ook daadwerkelijk oefenen zodat je na afloop ook echt ervaart dat je keuzes kunt maken.

Een van de mooiste reacties na afloop luidde “dank je wel voor de mooie bijeenkomst, het is een cadeautje”.

Loes van Weert MMO

Regiomanager Aafje Thuiszorg BAR-gemeenten, Aafje Thuiszorg

Na een mooie coachopleiding was de vraag: ga je voor jezelf beginnen? Aanvankelijk was dat niet mijn plan. Maar toen de kickstarttraining van Powervrouwacademy voorbij kwam riep ik heel hard ja. Zonder nadenken. Met mijn diploma op zak, nog enigszins vermoeid, reisde ik af naar Brielle waar we hartelijk werden ontvangen door deze powervrouw.
Een gemoedelijke sfeer in een klein groepje: ik werd meteen enthousiast. Kirsten vertelde veel uit eigen ervaring en gaf oefeningen die ons onder andere aan het denken zette over onze grote “why”. Ik heb me de eerste twee dagen ondergedompeld in het neerzetten van een eigen onderneming. Er kwam heel veel op me af, want een eigen onderneming…dat is nogal wat! Maar ik werd steeds enthousiaster en voelde door deze training een kriebel die ik eerder niet voelde. Ik durfde na te denken over mijn eigen praktijk! Ik besloot tijdens deze driedaagse… ik ga het doen! Ik voelde me vrij, gevoed en zeker.
De afsluitende middag was een schrijftraining waarbij ik handvatten kreeg om mijn eigen teksten te gaan schrijven. Geen dagboekverhaal maar een verhaal met een opbouw en een boodschap. Ik heb genoten. En schrijf nu iedere dag… Een mooie aanvulling op het programma.
Dat is wat deze training me bracht. Praktische informatie, schrijfvaardigheden, diepgang met oefeningen en gesprekken en vertrouwen dat ook ik het kon.
Bedankt!

Marieke de Groot, Coach

(de tekst is overgenomen van Google)

Sandra

Huidspecialist en pedicure

Kirsten hielp mij in slechts vier coachsessies met een aantal zaken die op mijn pad kwamen. Dit leverde een mooi inzicht op: Door aandacht te geven aan dat wat mij angstig maakt kom ik weer tot rust. De sessies heb ik ervaren als mooie steun in de rug bij de weg die ik zelf al ben gaan bewandelen. Mocht het weer een keer nodig zijn dan zal ik Kirsten zeker weer weten te vinden.

Nancy

Kwaliteitsmedewerker

Wat een waardevolle en verhelderende avond heb ik mogen ervaren met systemisch werken onder de bezielende leiding van Kirsten!
Kirsten is helemaal in haar element als zij je laat ervaren wat familieopstellingen kunnen doen. Ik vind haar betrokken, integere en zeer warme manier van coachen heel prettig. Lekker praktisch en nuchter, en uitermate respectvol.
Kortom: ik kijk uit naar een volgende ronde.
Marion

Voedingscoach

Nettie Bom

Oprichter EetLijn Lifestyleprogramma

Wat een bijzondere gave en verhelderende avond met Kirsten die ons de familie opstellingen liet ervaren. Wat doe je dat goed Kirsten, zó professioneel en zó naturel! Dan begint bij mij van binnen iets te kriebelen van : jaaaaaaaa, dat wil ik oók. Ik ben zó blij en dankbaar met je opmerking dat elk mens zijn eigen lot kan dragen….wat geeft me dàt een boel verlichting zeg!
Arijanne

Voedingscoach, gestalttherapeut

Ik heb bij Kirsten diverse sessies gehad en zij is een fijne therapeut waarbij je je snel op je gemak voelt.
De sessies hebben mij inzichten gegeven waardoor ik belemmerende patronen los kon laten.
Dit heeft me veel rust en vertrouwen gegeven voor de toekomst
Gwen

Psychodynamisch therapeut in opleiding

Ik heb Kirsten leren kennen als een warme persoonlijkheid die op een rustige deskundige manier mij inzicht heeft gegeven in mijn dieper liggende blokkades en belemmeringen.

Door samen te onderzoeken welke overtuigingen, gedrag, normen en waarden mij hebben beperkt, kijk ik nu anders tegen zaken aan. Een waardevol leermoment voor eenieder die belemmeringen ervaart in zijn functioneren.

Vol vertrouwen kijk ik weer naar de toekomst.

Nando

Vestigingsmanager

Kirsten heeft een prettige en ook doortastende manier van coachen. Ze werkt helder en gestructureerd waardoor ik mooie inzichten heb verkregen.
Ik heb door haar mijn innerlijke kind ontdekt. Dat helpt me situaties en emoties die ik dan voel beter te snappen en er goed mee om te gaan. De reden dat ik Kirsten gevraagd heb is dat ik direct een klik voelde.  Daardoor ontstond een ontspannen en veilige sfeer. Als je denkt dat je weinig te onderzoeken en ontdekken hebt is Kirsten de aangewezen persoon om je te ondersteunen bij het ontdekken van overtuigingen en eventuele belemmeringen die je nog niet bij jezelf gevonden had. Onder haar begeleiding kom je tot een mooie concrete aanpak om met jezelf aan de slag te gaan. Dat gun ik iedereen, ga de ontdekkingsreis aan, je zult er veel aan hebben en er blij van worden. 

Vincent Verheij

Projectleider en coach in opleiding

Kirsten is een echte powervrouw. Het coachen zit haar in het bloed. Zo’n 20 jaar geleden was ze mijn leidinggevende toen we beiden nog in loondienst waren. Ik heb hele fijne herinneringen aan die tijd, omdat ze toen al een fijne, coachende leidinggevende was. Zij is toen haar hart gaan volgen en als coach gaan werken. In de jaren heeft ze zich ontwikkeld tot een professioneel en deskundig therapeut. Nu, jaren later, kruisen onze paden elkaar weer, inmiddels beiden als zelfstandig ondernemer, en nog meer dan toen heb ik bewondering voor wie ze is, wat ze doet en hoe zij het doet. Een echte powervrouw!
Anita Faber

Online Business Creator

Kirsten heeft  bij ons een lezing gegeven aan een aantal coaches van het leefstijlprogramma De EetLijn. Kirsten haar kracht ligt in het beste uit de mensen naar boven te halen.
Om te beginnen heeft ze bij alle coaches de beperkende overtuigingen ‘zichtbaar’ gemaakt waardoor iedereen in de smiezen kreeg waarom het niet gaat zoals ze zouden willen dat het gaat. Dat stemmetje diep in jezelf wat tegen jou zegt dat je het toch niet kunt, en wie zou er nou op jouw zitten te wachten? Wie denk je dat je bent? In een prachtige en krachtige maar zeer integere visualisatie kwam bij de coaches naar boven hoe zij zichzelf (zouden willen) zien. Het was ontroerend wat er uit kwam en het was onvoorstelbaar hoe stralend en blij de coaches na afloop van de avond weer naar huis gingen.
Er zijn nieuwe doelen gesteld en de vraag rees meteen: ‘Wanneer komt Kirsten weer?’, want het smaakte echt naar meer, meer, meer!!! Kirsten, je bent tóp!!!

Nettie

Oprichtster De Eetlijn