Ik voel  
Ik ben  
Ik mag zijn  
Als ik mijzelf in mijn ogen kijk  
En voel hoe ik mij liefheb  
Dan mag ik zijn wie ik werkelijk ben:  
Een reiziger, een verbinder, een helper  
Soms met velen,  
Soms alleen  
Maar altijd:  
Met mijzelf   

Als je me echt zou kennen…

Mijn visie op het leven is simpel:

De antwoorden op alle vragen vind je in jezelf. Wat je ook overkomt, wat er ook gebeurt in je omgeving of met jou, jij bepaalt hoe je er mee omgaat en hoe je leven er uitziet.
Gewoon door in te zien dat er altijd een andere kant is, altijd een andere weg, altijd een andere manier. Niks is onmogelijk en ik ben daarvan het levende bewijs!

Iedereen heeft een eigen unieke kracht in zich om alle eigen wensen te realiseren.
Die kracht komt van binnenuit. Vanuit je verlangens, je drive, jouw droom.
Maar het vereist moed en daadkracht om jouw dromen en doelen waar te maken en te behalen.

Realiseer je dat ‘fout’ niet bestaat. Het is slechts een leermoment. Soms maak je fouten, daar leer je dan van. Soms maken anderen fouten. Ook daar leer je van.

En hoe het ook was, wat je ook hebt meegemaakt in je leven, er is altijd een mogelijkheid om er anders naar te kijken. En ook dat vereist moed. En moedig zijn we! Jij ook.

Volg mij op Social Media:

Kirsten Kok

Wat je over mij moet weten

Ik heb een zwak voor terrasjes. Het liefst ’s ochtends als de stad nog aan het ‘ontwaken’ is en iedereen langzaam op gang komt. De barman zijn stoepje veegt en de ober de kussentjes op het terras legt. Zet mij achter een dikke cappuccino en mijn dag kan niet meer stuk.

Motorrijden is mijn uitlaatklep, gewoon lekkere bochtjes draaien langs de rivier of door de bergen. Skiën tijdens onze wintersportweek met de hele familie is de leukste week van het jaar. Maar iets langzamer mag ook: ik vind het heerlijk om lange wandelingen te maken, het liefst ‘s ochtends vroeg en het liefst in een bos.Mijn drive zijn mijn kinderen, ik bewonder en verwonder mij over de manier waarop zij in het leven staan. Allemaal. En ik heb er veel: 3 zoons-van-mezelf, 3 kids die mijn man meebracht, 6 schoonkinders en 3 kleinkindertjes.

Ik ben gedreven in wat ik doe, als ik een doel heb dan zal ik dat halen. Daardoor ben ik soms behoorlijk streng voor mijzelf. Dat mag wel ietsje minder. Anderen vinden dat ik een goed luisteraar ben en snel de vinger op de zere plek leg. Maar altijd met humor en vanuit mijn hart.

In het verleden was angst mijn voornaamste raadgever. En die hield mij klein en onzichtbaar. Tot ik het zat was en onder mijn steen vandaan kroop. Nu schroom ik niet om mijn eigen verhaal te vertellen, zichtbaar te zijn en op te komen voor mijzelf. Ik heb ontdekt dat ik steeds meer in mijn comfort kom buiten mijn comfort-zone. Heb ik dan geen angst meer? Jawel maar ik luister niet meer naar zijn raad. Moed is niet slechts de afwezigheid van angst maar het onder ogen zien daarvan en doen wat je te doen hebt.

Ik heb niet altijd voor de makkelijkste weg gekozen maar wel voor de weg die voor mij het beste was en die ik zelf uitkoos. Soms tegen de raad van anderen in, soms recht tegen de stroom in. Maar dat heeft mij veel gebracht. Gewoon vanuit het vertrouwen dat het altijd goed komt.

Zet mij voor een groep mensen en laat mij mijn verhaal vertellen. Een lezing, een workshop, en hele lesdag. Iedere keer maakt mijn hart een sprongetje als ik dat mag doen.

Mijn hart gaat dansen als ik met vrouwen werk, ze krachtiger maak, zelfbewuster en (eigen)wijzer. Door mijn manier van werken maak ik veel bij mensen los, her- en erkennen ze hun dromen en verlangens en kunnen daarna alleen nog maar vooruit.

Ooit was ik alleen maar mijn hoofd. Nu ik mijn hart erbij betrokken heb voel ik mij completer. En deze combinatie, vertrouwend op mijn scherpe intuitie, maakt dat ik iedere situatie aankan.

Ontdek jouw mooie en krachtige mens van binnen!

In ieder mens schuilt iets moois en ieder mens heeft eigen kracht.

Specialisaties:

N

Inspirerend coach

N

Voedingscoach

N

Trainer/Supervisor

N

Motivational Speaker

Zullen wij samen zorgen dat je kunt worden wie je werkelijk wil zijn?


De praktijk

Toen ik mij bij mijn laatste werkgever niet meer happy voelde, voornamelijk omdat ik vond dat ze teveel euro-gericht en te weinig mens-gericht waren, besloot ik mijn eigen weg te gaan. “Ik kan het beter” dacht ik.
En dat bleek ook zo te zijn. Ik startte als re-integratiebureau en had ook echt een vliegende start met direct 15 opdrachten van het plaatselijke UWV-kantoor. Maar in de jaren daaraan voorafgaand was mijn interesse naar het ‘hoe en waarom’ achter de mens die ik aan mijn bureau had langzaam aangewakkerd tot een brandend vuur. Ik ontwikkelde een diep verlangen om méér te weten en beter te kunnen helpen. Want wat maakt, bijvoorbeeld, dat de ene mens diep ongelukkig in een hoekje kruit als ie zijn baan kwijt raakt en de ander fluitend op zoek gaat naar nieuwe kansen? Wat maakt dat de een zich ziek meld bij een conflict en de ander het allemaal naast zich neerlegt?
Bij mijn laatste werkgever had ik al een cursus coachen gevolgd. Mijn studie tot mediator bleek het begin van een niet-te-stoppen ontwikkeling bij mijzelf. Basismediation, daarna mediation bij arbeidsconflicten. Ik merkte dat ik nóg een laagje dieper kon. Uiteindelijk bracht de 4-jarige studie Psychodynamisch therapeut gevolgd door de 1-jarige opleiding Familie- en organisatieopstellingen mij wat ik zocht. En van lieverlee veranderde mijn re-integratiebureau in een praktijk voor coaching en therapie. Na het volgen van de cursus Orthomoleculaire Voedingsleer geef ik ook voedingsadviezen voor gezonder leven en afvallen en kan ik mensen écht 3-dimensionaal helpen. En dat is wat ik in mijn praktijk doe! 

Praktische informatie:

Brielle (hoofdvestiging):
Angelus Merulaplein 1
3232 XA Brielle
Zuid-Holland

06 51 96 64 96
contact@kirstenkok.nl

Kirsten Kok, pratijk voor coacing & Counseling

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op!