Op zoek naar een uitdagende, interactieve lezing?

Boek mijn lezing: Hoe ik ontsnapte uit de Sound of Music

Je hebt áltijd een keuze!
Waar je ook in zit, wat je ook overkomen is: de kunst is om voor jezelf te kiezen. 

Ken je de Sound of Music?


Die superromantische film met die zeer gedisciplineerde kinderen?

Mijn naam is Kirsten Kok en ik kom uit dat gezin. Maar dan de horror variant.
In mijn lezing vertel ik over het keurslijf van mijn gezin van herkomst dat me lang op mijn plek heeft gehouden, en hoe ik daaruit ontsnapt ben. Lang heb ik gedacht dat ik het allemaal zo moest blijven doen. Heb ik mezelf op de laatste plaats gezet en altijd gedacht dat alles mij overkwam en ik er niets aan kon doen.

Inmiddels weet ik dat dat niet zo is. Weet ik dat je zelf kunt bepalen hoe je leven, je toekomst eruit ziet. Ik ontsnapte uit de film waar ik in zat en besloot mijn eigen leven te leiden.

En ik ben niet de enige. Wij vrouwen zijn supergoed in vasthouden. Vasthouden van overtuigingen die er voor zorgen dat we ons aanpassen aan de omstandigheden, omgeving, verwachtingen en van buitenaf opgelegde ooit geleerde normen.
Hoe zou het zijn als je kunt kiezen voor jezelf? Als je weet hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten zonder de ander te kort te doen?

Dat vertel ik je in mijn lezing: Hoe ik ontsnapte uit de Sound of Music. Over keuzes maken en offers brengen voor een geweldig leven en daar bij blijven.
Een interactieve lezing waarin ik je in drie stappen leer hoe je dat kunt doen, je gaat actief aan de slag en ik daag je uit om die stappen ook echt te zetten.

Ervaringen 

Lezing Doorn, HBS Group

Functie

Kirsten heeft  bij ons een lezing gegeven aan een aantal coaches van het leefstijlprogramma De EetLijn. Kirsten haar kracht ligt in het beste uit de mensen naar boven te halen.
Om te beginnen heeft ze bij alle coaches de beperkende overtuigingen ‘zichtbaar’ gemaakt waardoor iedereen in de smiezen kreeg waarom het niet gaat zoals ze zouden willen dat het gaat. Dat stemmetje diep in jezelf wat tegen jou zegt dat je het toch niet kunt, en wie zou er nou op jouw zitten te wachten? Wie denk je dat je bent? In een prachtige en krachtige maar zeer integere visualisatie kwam bij de coaches naar boven hoe zij zichzelf (zouden willen) zien. Het was ontroerend wat er uit kwam en het was onvoorstelbaar hoe stralend en blij de coaches na afloop van de avond weer naar huis gingen.
Er zijn nieuwe doelen gesteld en de vraag rees meteen: ‘Wanneer komt Kirsten weer?’, want het smaakte echt naar meer, meer, meer!!! Kirsten, je bent tóp!!!

Nettie Bom, oprichter De Eetlijn

Lezing Eetlijn coaches, Functie

Hoe ik ontsnapte uit The Sound Of Music

Over keuzes maken en offers brengen voor een gelukkiger leven.