De coaches van PowervrouwAcademy

Altijd een coach bij jou in de buurt

PowervrouwAcademy zoekt altijd de synergie! Ik werk graag samen met geregistreerde of geaccrediteerde coaches en/of therapeuten door heel Nederland. Omdat wij iedereen een coach gunnen binnen handbereik wil PowervrouwAcademy een landelijke netwerk hebben van coaches die met de PowervrouwAcademy methode kunnen werken.   Maar ook omdat ik soms mensen wil kunnen doorverwijzen naar iemand die gespecialiseerd is op bepaald gebied of die gewoon dichter in de buurt zit.  
Hieronder stellen de mensen waar ik nu al mee samenwerk zich even aan je voor. 

Ben jij coach of therapeut?
Als je een HBO – coachopleiding hebt afgerond of een opleiding hebt gevolgd op het gebied van psychotherapie (bv. psychodynamische therapie of integratieve therapie) en je wilt met mij samenwerken, of in mijn ‘doorverwijzingsnetwerk’ komen stuur me dan even een mail. Dan kijken we of we een ‘klik’ hebben. 

Leander Ruivenkamp omschrijft zichzelf als levensfilosoof, creatieve geest, poëet, schrijver en wereldreiziger.
Leander heeft een fascinatie voor mensen en neemt nooit zomaar genoegen met een standaard antwoord. Hij wil altijd weten wat je écht beweegt, waar je passie ligt en hoe je die wilt uiten.
Door te reizen en het avontuur aan te gaan heeft hij een open blik ontwikkeld en gaat hij graag met je in gesprek.
Schrijven zit hem in het bloed en in 2019 staat zijn eerste boek op de planning.
Leander is opgeleid als Professional coach Practitioner en werkt regelmatig samen met mij als co-trainer. Hij geeft intrigerende ‘back to nature’ retreats in Frankrijk en daarbij komen zijn skills als Outdoor instructor goed van pas.

Multitalent?
Pakkende teksten, foto’s, bedrijfvideo’s, aftermovies, trainingen geven en coachen:
Leander doet het allemaal en goed. Voor de training Kickstart je Praktijk geeft Leander op de laatste trainingsdag de schrijfworkshop. Voor PowervrouwAcademy heeft Leander meerdere fotoshoots gemaakt en het filmpje op de ‘ik over mij’ pagina.  Ik werk graag met hem samen en zet hem vol vertrouwen in als coach

Leander kun je bereiken op 06-19642661 of via Leanderruivenkamp@gmail.com

Voor meer informatie over Leander klik je op:  https://www.leanderruivenkamp.com  

Claudia Koehoorn, uit Alkmaar, houdt zich vanuit haar coaching en counselingspraktijk JouwTransformatie bezig met verbinding en verandering. Daarbij richt zij zich voornamelijk op vrouwen. Haar toegevoegde waarde is dat zij psychologie gestudeerd heeft, waardoor zij snel tot de kern van problemen komt en al haar kennis en kunde op psychologiegebied meeneemt in de begeleiding van haar cliënten. De methode van PowrvrouwAcademy ziet zij als een waardevolle aanvulling hierop.
Claudia staat ondanks een aantal levensingrijpende gebeurtenissen en haar leven in een rolstoel, positief en relaxt in het leven. Ze kreeg vaak de vraag hoe ze zo in het leven kon staan. Door de mooie gesprekken die ze hierover had ontstond bij haar de wens en de passie om de rijkdom van haar levenshouding aan anderen door te geven.
Via haar bijzondere mix van coaching en counseling, gemengd met een grote dosis humor, leert Claudia vrouwen weer in verbinding te komen met zichzelf en te luisteren naar hun intuïtie. De knopen, die ontstaan doordat vrouwen denken dat ze aan allerlei verwachtingen moeten voldoen en alle rollen in hun leven perfect moeten vervullen, verwijdert ze snel en pijnloos met haar manier van coachen. Hierbij gaat het niet om praten maar om verbinding met jezelf maken en visualiseren. Haar missie is ‘Mensen in verbinding brengen met zichzelf’. In haar sessies leert ze je ontknopen, ontdekken wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt wat ervoor zorgt dat levensgebeurtenissen je niet meer weerhouden van zijn wie je wilt zijn. Hierdoor kun je de keuzes te maken die bij jou passen en word je niet langer geregeerd door je gedachten en emoties.
Claudia wordt overal vergezeld door haar hulphond Rocco die haar in het dagelijks leven bij alles helpt, waardoor ze zelfstandig blijft.

Je kunt Claudia bereiken op 06 22 92 21 01 of via info@jouwtransformatie.nl  
Kijk wat Claudia nog meer doet op: www..jouwtransformatie.nl 

Agnes Meijboom heeft de afgelopen 29 jaar fulltime gewerkt in het middenkader en strategisch management, vanuit coachend leiderschap. Zij vindt het belangrijk dat medewerkers en leidinggevenden persoonlijk mogen groeien, zichzelf kunnen zijn en anderen inzichten geven in ontwikkelen en groeien vanuit eigen talenten.
Deze visie is ontstaan doordat zij tijdens haar lagere en middelbare schoolperiode vaak niet begrepen werd. Haar gehoorbeperking, hoogsensitiviteit en leren vanuit beelden, gaf destijds veel ruis op de lijn. ‘Zij was niet goed genoeg…..‘
Haar hart blijven volgen, werken vanuit talent, blijven ontwikkelen en richting blijven geven is haar passie en haar missie geworden. Anders durven zijn, anders durven denken en anders durven doen werd haar motto.
In mei 2017 is Agnes gestart, vanuit haar passie en hart, met een eigen coach- en trainingspraktijk. Agnes is gecertificeerd coach en trainer.
Vanaf 2019 is zij als coach aangesloten bij Powervrouwacademy om vrouwen te begeleiden die de stap willen zetten, die zij zelf in 2017 heeft gemaakt. Met de PowervrouwAcademy methode wil zij vrouwen helpen die meerdere ‘ballen’ hoog moeten houden, onder ‘prestatiedruk’ werken en perfectionistisch zijn. Vrouwen die zich afvragen ‘ben ik wel goed genoeg?’ en ‘kan ik het wel?’ Vrouwen die rondlopen met een hoofd dat overvol zit of lijden aan een ‘Quarter Life Crisis‘ en diepe twijfel hebben, soms tot depressie toe, over de vraag of deze baan, deze relatie of dit leven wel echt is wat ze wil. “Doorbreek jij de twijfel? Ga jij je hart volgen en is goed, goed genoeg?” Dat is de vraag waar Agnes samen met haar cliënten het antwoord op zoekt. 
De Powervrouwacademy methode gaat haar helpen om vrouwen te helpen ruimte en mogelijkheden te creëren waar zij zelf invloed op hebben. Dit betekent voor iedereen een doorbraak vanuit eigen handelen, strategie en bijbehorende gedrag. Agnes werkt voor de twee noordelijkste provincies van het land.
Je kunt Agnes bereiken op 06 30303076 of via info@meijwijk.nl 
Kijk wat Agnes nog meer doet op: www.meijwijk.nl 

Je hoeft niet alles alleen te doen en je hoeft ook niet alles zelf te doen. Lang heb ik gedacht dat dat wel moest. Hulp vragen deed ik niet, ik moest het allemaal zelf kunnen. Gelukkig ben ik inmiddels en stuk wijzer geworden en schakel ik experts in voor de dingen waar ik niet goed in ben of die ik gewoon niet beheers.