Voor (aankomend)

coaches

en

therapeuten

 

Leercoaching of -therapie

Voor coaches en therapeuten in opleiding

Een goede coach of therapeut heeft zelfinzicht, zelfleiderschap en zelfreflectie. Dat klinkt als een hele mond vol en dat is het ook. Pas als je jezelf goed kent, je eigen proces hebt doorgewerkt en weet wie je werkelijk bent kun je ook anderen helpen. Voor jouw eigen vraagstukken, verwerking of jaarthema kun je bij mij terecht voor leercoaching of leertherapie.

Kickstart je praktijk!

Voor als je je praktijk wil laten groeien

Het is jouw passie om zoveel mogelijk mensen (het liefst iedereen) te helpen. In je opleiding is er, als je geluk hebt, een beetje aandacht besteed aan het opstarten van je praktijk. Eigenlijk voel je je daar eerder door overweldigd dan dat je het gevoel hebt meteen te kunnen starten. Kan het ook leuk zijn? Ja! Gewoon goed beslagen ten ijs gaan. Dan is ook ondernemen gewoon leuk!

Stage en supervisie

Voor als je in de praktijk wilt leren.

Voor studenten aan coach- of therapeuten opleidingen bied ik stage en supervisie mogelijkheden aan. Je kunt stage lopen bij sessies of bij trainingen die ik geef.  Bij een training werk je mee als mijn co-trainer en je doet zelf een stukje van de training.
Supervisie kan in groepen of bij een 1-op-1 sessie die je met een eigen cliënt bij mij houdt.