Wil jij ook een onbezorgde zomer?

SLANK EN FIT DE ZOMER IN.

START DIRECT!

DOE JE MEE?!!!

Ga slank en fit de zomer in met onze
Voorjaars Challenge.

Zo ga je onbezorgd op vakantie en geniet je volop van de zomer!

NIET

 • Geen dieet!
 • Geen shakes en ander fake-eten

WEL

 • Compleet startpakket met uitgebreide weekschema’s 
 • Een eenvoudig stappenplan
 • Heerlijke recepten die je vetverbranding boosten en waarmee je je kilo’s verliest!
 • 3 LIVE support bijeenkomsten in Brielle 
 • 3 Bodyscans: vooraf, tussendoor en aan het eind van de challenge 
 • Supermarkt Safari 
 • Een super toffe Goodiebag! 
 • Aanvullende supplementen voor 4 weken 
 • 12 video trainingen over voeding 
 • Een Facebook Support Groep
 • 6 weken persoonlijke begeleiding 
 • Blijvend resultaat!
 • En vooral: EEN GOED GEVOEL OVER JEZELF! (Waarde: ONBETAALBAAR)

Kom in vorm voordat de zomer begint!

15 mei starten we met een groep deelnemers aan de Voorjaars Challenge Slank en Fit de Zomer In. Deze challenge is zo ontworpen dat je met een gerust hart, vol vertrouwen, slanker en fitter de zomer in kan. Je weet wat je beter wel en niet kunt eten om je lekker te blijven voelen. Je bent niet bang meer voor af en toe een ijsje of een wijntje op een terras. Je geniet er gewoon van omdat je weet dat het goed zit.
Je voelt wat je lichaam nodig heeft, weet hoe je lekkere maaltijden kunt bereiden (ook op de camping!) en alles wat je maakt is voor iederéén lekker!

En als je in zo’n heerlijk all-inclusive resort zit dan kies je bewust dát wat je lekker vind en wat goed voor je is. Dit jaar kom je niet een paar kilo’s zwaarder terug van je vakantie en hoef je in het najaar die verhullende kleing gewoon niet aan!

Het gaat er niet om dat je niet weet wat je aan moet trekken…

Het gaat erom dat je niet weet hoe je erin komt!

Ik ben niet meer bang voor een ijsje!

Dat was ik ooit wel. Ik doe ’s zomers niets liever dan op terrasjes zitten en iets lekkers eten of drinken. En vroeger deed ik dat ongelimiteerd. Maar iedere ochtend als ik mijn kleren aan moest trekken en ik de boel zag spannen en trekken om mijn lijf, voelde ik me schuldig. Te veel gewicht, te weinig energie en te ontevreden over mijzelf. Wij maken graag motorvakanties en aan het eind van de vakantie hing mijn buik lekker te lubberen over de rand van mijn motorbroek. Als ik ‘m al dicht kreeg…

Tot ik in 2012 rigoureus de beslissing nam dat het de volgende zomer klaar moest zijn! Ik deed mee aan een programma en het resultaat was een zorgeloze zomer en een blijvend resultaat. Zomaar vanzelf? Nee natuurlijk niet. Ik heb me netjes gehouden aan de adviezen en dat doe ik eigenlijk nog steeds. Eet ik nooit meer een ijsje, drink ik nooit meer een wijntje-met-kaasje of een gebakje bij de koffie? Jawel! Maar ik maak óók de goede keuzes zodat ik alles goed in balans houdt. En ik ben er nog steeds blij mee! Ik ga ook dit jaar weer zorgeloos de zomer in!

Specialisaties:

N

Inspirerend coach

N

Voedingscoach

N

Trainer/Supervisor

N

Motivational Speaker

Eerst voorproeven?

Klik op de knop hieronder voor mijn’

driegangenmenu in 30 minuten’.

Je ontvangt het dan in je mailbox.

Voor wie?

Dit programma is voor iedereen, jong en oud, van 8 tot 80 jaar.

Het is zeer laagdrempelig en toepasbaar in elk leef-, eet- en gezinspatroon en in elke werksituatie.

Samen of alleen, een groot gezin of opa en oma in huis: iedereen kan meedoen.

Het is voor iedereen die af wil vallen, aan wil komen en/of gezond(er) wil worden.

Voor iedereen die er écht klaar mee is en zich fitter, gezonder en slanker wil voelen.

Voor als je veel, heel veel meer energie wil hebben.

Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het afvallen.

Kortom voor iedereen die beter voor zichzelf wil gaan zorgen en betere keuzes wil leren maken op het gebied van voeding en toch lekker en gevarieerd wil blijven eten.

TOTALE WAARDE VAN DEZE CHALLENGE IS RUIM 800 EURO!

Twijfel je nog? Of heb je nog vragen?

Kijk even of je vraag hier tussen staat.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik hou helemaal niet van koken!

Dit is zó herkenbaar. En dat komt meestal omdat je denkt dat het ingewikkeld is of dat het je teveel tijd kost. Of je weet niet wat je nu weer moet bedenken. Ik herken dat ook. Maar sinds  ik zelf werk met dit programma merk ik dat het helemaal niet meer tijd kost dan wachten tot je kant-en-klare pizza klaar is.  En de recepten geven zoveel nieuwe inspiratie! Je gaat het gewoon écht leuk vinden.

 

Kost het niet ongelofelijk veel tijd om dit programma te volgen?

Dit is iets waar heel goed op gelet is bij het samenstellen van de dagmenu’s en de recepten. We willen tegenwoordig echt niet meer 3 kwartier in de keuken staan om een warme maaltijd op tafel te zetten die in 10 minuten met minimale aandacht naar binnen wordt geschoven.  Door de uitgekiende recepten (en allemaal uitgeprobeerd!) ben je sneller klaar met boodschappen doen én met koken. Dat weet ik zeker. Proefondervindelijk.

Ik heb al zoveel geprobeerd. Waarom zou dit anders zijn?

Deze vraag kan ik me zo goed voorstellen. Ik zat in hetzelfde schuitje. Ieder voorjaar was ik er ‘weer helemaal klaar mee’ en deed ik iets dieterigs.  Door mijn huidige leefstijl houd ik mijn gewicht stabiel, heb ik geen gezondheidsklachten en bruis ik van energie. Als ik het kan, kun jij het ook…

Ik heb te weinig tijd om te bewegen of te sporten.

Dat snap ik helemaal.  Maar we gaan het nie moeilijker maken dan nodig. Ik houd zelf ook niet van ingewikkeld gedoe. Een 7-minuten workout,  planken, opdrukken, de trap 6x op en af, de ademhaling naar je buik brengen… het telt allemaal mee. En dit is ook een nadenkertje misschien: wie geen tijd neemt om extra te bewegen, zal vroeg of laat tijd moeten nemen om ziek te zijn. Waar geef je prioriteit aan?

Ik moet eerst nog...
 • De keuken verbouwen,
 • de schuur uitmesten
 • een opleiding doen
 • de kinderen door hun examen heen helpen
 • mijn ouders helpen met verhuizen
 • wachten tot de drukke tijd op mijn werk over is
 • ….

Misschien is het wel flauw wat ik nu ga zeggen. Maar er is nooit een juiste moment. Alleen als jij daar zelf voor kiest. Want er is altijd wel iets dat om aandacht vraagt. Maar wat wil jij? Ik heb hier onlangs nog een blog over geschreven.
Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen en het beste moment is nu!

Waarom moet ik supplementen slikken?

Bij een evenwichtige en gezonde leefstijl zouden we zonder supplementen moeten kunnen leven. Toch valt het me op dat men het niet vreemd vindt als mensen medicijnen gebruiken en vaak wél als ze supplementen gebruiken. De supplementen, in combinatie met gezonde voeding, kunnen juist helpen voorkomen dat je aan de medicatie moet.
We krijgen eenvoudigweg niet voldoende uit onze voeding die vaak te snel moet groeien om econmisch nog wat op te brengen.
En, absoluut ook belangrijk, je lichaam moet gewoon ondersteund worden bij ‘de grote schoonmaak’. 
En nog een leuke: waarom krijgen bijvoorbeeld koeien en paarden likstenen met selenium en moeten wij alles uit onze voeding kunnen halen?

Ik geloof nooit dat mijn gezin mee wil doen.

Dit is de meest gestelde vraag en ik ga je echt super blij maken. Ik zou niet graag de kost geven aan alle gezinnen die met z’n allen genieten van de warme maaltijden. Regelmatig hoor ik dat kinderen veranderen van slechte eters in smulpapen. En willen ze écht niet? Dan hoef je niet dubbel te koken, de gerechten kun je gewoon iets aanpassen zodat iedereen mee kan eten. Leg ik je allemaal uit!